Aquarian Sadhana voor iedereen op 23 december

Je laatste kans dit jaar om Sadhana te ervaren in de vroege ochtenduren van 23 December. Het is bijna de langste nacht van het jaar, we zitten precies op het kantelpunt naar het licht toe. Een manier om licht te ervaren is zingen.
Zingen opent het hart ! Deze dagen geven een moment om stil te staan bij het afgelopen jaar, een mooi moment om terug te kijken, je hart te openen en dankbaar te zijn voor alles wat er in je leven is. Wat een moment om dat bewust met elkaar te delen en te vieren! Een mooi begin van de kerstdagen.
Voor iedereen is de sadhana, ook als je geen les volgt, het is op donatie basis, neem dus gerust iemand mee (ook kinderen zijn welkom). We starten weer om 5 uur met de Japji, om half 6 begint de yoga (dan kan je ook aansluiten, deur gaat open), gevolgd door de gezongen meditaties.

We hopen dat er extra veel mensen zijn op deze bijzondere ochtend! Adres: Sweelinckstraat 31 Utrecht. Meld even als je wilt komen via info@kundaliniutrecht.nl