Docenten

Sjors (Maandag ,Woensdag, Donderdag wisselend, Sweelinckstraat)

Op jonge leeftijd werd ik geraakt door een verhaal dat de dood ook als iets bijzonders ervaren kan worden. Vanaf dat moment ben ik anders gaan kijken naar het leven. Met mijn nieuwsgierigheid ben ik veel gaan lezen, volgend naar de wijsheid van mijn ouders begon ik steeds meer te zien hoe ons lijf deel maakt van wie wij zijn als mens. De kracht van houding en ademhaling werd mij duidelijk en op dat moment kwam kundalini yoga op mijn pad. Hierin kon ik helemaal tot kracht komen en gaf het mij alle energie om mijn hart te openen en in diepe meditatie te vallen. Nu elf jaar later pluk ik de vruchten van spirituele verdieping. Diepe wijsheid en bewustzijn om altijd thuis te komen in mijzelf. Betrokken bij de mensen en maatschappij om mij heen, ga ik alle uitdaging met moed tegemoet. Ik geef nu 9 jaar kundalini yoga les en het geeft mij zoveel ontzag voor de magie die in een les plaats vindt. Met plezier deel ik dit pad in de vele mooie lessen die nog gaan komen.

Ik ben erkend Kundalini Yoga docent bij 3HO (Internationale organisatie voor Kundalini Yoga) en volgde mijn training in Amersfoort bij Gurbatschan Singh en in Amsterdam bij Hari Kaur en Sat Atma Khalsa.

Caroline (Gurusaran Kaur) (Maandag, Woensdag, Donderdag wisselend, Sweelinckstraat)

Kundalini yoga is een fantastisch complete vorm van yoga. De combinatie van de lichamelijke oefeningen, de meditaties en zang raken mij diep en hebben een niet alleen een lichamelijk effect maar geven me ook een gevoel van blijheid en verbondenheid. Ik vind het een voorrecht om dit gevoel door te geven aan anderen in de hoop dat ze er net zo door geraakt worden als ik.
Na 8 jaar kundalini yoga heb ik mijn KRI level 1 kundalini yoga certificaat in 2011 behaald en geef ik sinds die tijd les in Utrecht. Momenteel ben ik bezig met de opleiding voor level 2.
Mijn opleiding heb ik gehad bij Gurumarka Singh uit Amsterdam en Chiv Charan Singh.

Hagit (Jai Priya Kaur) (Donderdag, Vossegatselaan)

I have a passion for art, dance and yoga. Practicing Yoga, especially Kundalini, helps her to feel more connected and experience the feeling of being conscious; with a calm mind, an open heart, and a vital and energized body. I am an experienced Product and Textile designer. I have been practicing many forms of Yoga and Dance since a young age, and holds a background in Hata, (Iyengar, Vinyasa, Ashtanga) and Kundalini yoga. Educated at Yoga Moves Vinyasa 300+ hr teacher training and Kundalini Yoga Teachers Training (KRI approved Level 1). Lesson in English.

Corrie (Simranpreet Kaur) Leslocatie: Wilhelminaweg 7 Maarssen
De krachtige invloed van de Kundalini Yoga op mijn eigen gezondheid en geestelijke groei, deed me beseffen welk een belangrijke functie deze yogavorm heeft voor de huidige samenleving. Het motiveerde me tot het volgen van de 3HO teachertraining bij Gurumarka Singh en Shiv Charan Singh. Ook na jaren van begeleiding van groepen blijf ik me dankbaar voelen dat ik deze diep werkende yogavorm mag doorgeven. Elke les is thematisch gericht en een nieuw avontuur met lichaam en geest, steeds meer wordt een persoonlijk ontwikkelpad voelbaar voor de deelnemers.