Nog maar 8 lessen en dan begint voor ons de zomervakantie alweer op de Sweelinckstraat.
De maand juni is je kans om een speciale mantra, meditatie of kriya, iets waar jij behoefte aan hebt of wat je gewoon leuk vindt te krijgen in de les.
Misschien wil je wel een set voor ontspanning, tegen je hoofdpijn of rugpijn. Misschien heb jij behoefte aan aandacht voor de ademhaling, wil je graag een bepaalde mantra zingen, een dans of speciale oefening in de set of wat dan ook. Nu is je kans om het ons te laten weten…
Het kan ook een kans zijn om een kriya of meditatie te krijgen die je zelf in de zomer kunt beoefenen als jouw persoonlijke sadhana.

De laatste, normale les, is woensdag 29 juni. Op 6 juli is er nog een afscheidsles waarin we, naast wat korte yoga en meditatie, iets met elkaar eten & drinken om het jaar af te sluiten.

Let even op als je een kaart vóór maart 2016 gekocht hebt, deze is alleen nog deze maand geldig tenzij je met ons een andere afspraak gemaakt hebt, maak dus nog even je lessen op. Weet je niet hoeveel lessen je nog hebt, mail ons dan even.

Sjors geeft op 16 juli en 23 augustus (zaterdagochtend) een workshop. Bij mooi weer zal er, door hem, yoga in het park gegeven worden. Thema en informatie kan je op deze site en Facebook pagina vinden in juli.