Gongbad

12 december

Gongbad op 12 december

 

Middag met de gong, een helend instrument!

Op zondag 12 december is er een bijzondere middag met een lange gong sessie van 45 minuten. De gong wordt al eeuwenlang gebruikt als helend instrument. Bronnen beschrijven dat het gebruik van de gong zelfs terug gaat naar 1.600 jaar voor Christus.

Tijdens het klank bad ontspan je op je yogamat. Je kunt extra dekens of kussens meenemen om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. Trek ook gemakkelijke kleding aan. 

De geluiden hebben een rustgevend effect op je zenuwstelsel, lichaam en geest, waardoor je je diep ontspannen en gerevitaliseerd voelt. Met klank kom je dichter bij jezelf. Het wordt een bad genoemd omdat de klanken je aan alle kanten omspoelen, je kunt je er alleen aan overgeven.

We starten de sessie met wat yoga oefeningen om je lichaam op te warmen en ademhaling om je te verbinden met je innerlijke klank en echt aan te komen in de ruimte. 

Zondag 12 december van 15.00 – 17.00 uur. Kosten: 16 p.p. (studenten of U-pas 13 euro p.p.). Stuur een mail naar info@kundaliniutrecht.nl om een plek te reserveren of schrijf je in via het rooster. Er is beperkt ruimte (we liggen op 1,5 meter afstand van elkaar). We gaan er vanuit dat je de corona regels respecteert en we zouden iedereen willen vragen zich te testen voor toegang (gevaccineerd, hersteld of niets).

 

 

 

 

“By cleansing your mind your soul will shine through” 

Yogi Bhajan

Zin om Kundalini Yoga
te ervaren?

 

COPYRIGHT 2019 KUNDALINI YOGA UTRECHT | PRIVACY & COOKIE STATEMENT