Kundalini thema van de maand…

Mei

Healing

Healing, vanuit het perspectief Kundalini Yoga, is iets anders dan genezen. Genezen is een ziekte, probleem of issue verwijderen. Healing is “heel maken”. Als je geheeld bent kan je nog steeds ziek zijn of een issue hebben maar kan je jezelf desondanks ontspannen en open voelen. Je raakt niet uit balans of overweldigd door allerlei gedachten.

Als je een uitdaging tegen komt in je leven (tegenslag of ziekte, pijn door verlies of dood) dan voel je jezelf verlaten en uit balans. Hiermee hebben we allemaal dagelijks mee te maken. Toch ligt er in je een innerlijk kompas, je innerlijke waarheid waarmee je jezelf kunt verbinden en waardoor je jezelf heel kunt voelen ondanks alles wat er is. Als je lichaam in ritme is met het oneindige bewustzijn dan kan die ontspanning in het moment er zijn.

Iedere yogales draagt bij tot je heelheid, of het nu de fysieke oefeningen zijn die je helpen om energie (prana) naar je hele lichaam te sturen of de ontspanning die je hele lichaam en mind verjongt of de meditatie en mantra die zorgt voor helderheid en verbinding.

Deze maand mei extra aandacht voor de bijzondere kriya’s en meditaties die sterk helpen bij ons healingproces. Healing voor jezelf maar ook voor anderen, en onze planeet. Het zijn krachtige en ook zachte oefeningen, met veel aandacht en liefde uitgevoerd.

Meer info over Kundalini Yoga & healing: www.3ho.org/kundalini-yoga/kriya/practice-guidelines/kundalini-yoga-and-healing

“By cleansing your mind your soul will shine through” 

Yogi Bhajan

Zin om Kundalini Yoga
te ervaren? 

 

COPYRIGHT 2019 KUNDALINI YOGA UTRECHT | PRIVACY & COOKIE STATEMENT