We gaan weer beginnen maandag 28 augustus en we hopen dat je er net zoveel zin in hebt als wij.

 Het schema op de Sweelinckstraat wijzigt in September niet, met een paar andere accenten:
maandag 18.30 – 19.45 (beginnersles maar toegankelijk voor iedereen)
maandag 2015 – 21.45 (pittige les)
woensdag 20.00 – 21.30 (voor iedereen)
donderdag 20.00 – 21.30 (meer meditatieve les)
We zouden het fijn vinden als je aan kunt geven op welke dag(en) je van plan bent te starten zodat we kunnen inschatten hoe vol de lessen zullen zijn.
Kundalini yoga is niet onderhevig aan inflatie dus de prijzen blijven gelijk. Je kunt nog steeds voor 100 euro een strippenkaart voor 10 lessen kopen waarbij de tweede les in dezelfde week dan gratis is. Je kunt met die kaart ook naar de lessen van Hagit op zondag b.v.
Er is op 16 september een verdiepingsworkshop kundalini yoga van 2.5 uur waarin alle basics van kundalini yoga aan bod komen (pranayama/ ademhaling, vaste houdingen die we regelmatig doen, bhanda’s en het gebruik daarvan, mantra’s; de uitspraak en de betekenis ervan).De workshop kost 15 euro, je kunt je alvast via mail aanmelden en meer informatie volgt binnenkort.
Een bijzonder onderdeel van de kundalini yoga is Sadhana: kundalini yoga in de ochtend. De vroege ochtend is een bijzonder moment om yoga te doen en (lekker lang) mantra’s te zingen. Het geeft je de mogelijkheid om alle ruimte en tijd te hebben om je dieper te verbinden met jezelf. Op 23 september in de ochtend is er een sadhana, je kunt je ook hiervoor per mail aanmelden.
Eind september beginnen we met een nieuw thema in de lessen “the 10 bodies”, we sturen daar nog meer informatie over als het zover is.
tot snel,
Sjors en Caroline