Kundalini yoga is de yoga van bewustzijn. Door verschillende oefeningen transformeren we ons bewustzijn door middel van fysieke bewegingen en houdingen. In combinatie met klank, zang en meditatie maakt dit deze yogavorm bijzonder effectief en verdiepend voor ieder die wil groeien in zijn spirituele ontwikkeling.
In de workshop gaan we in op de grondbeginselen en fundamenten van kundalini yoga. We hebben aandacht voor houdingen, ademhaling, bandha’s, mantra’s, achtergrond en visie. De workshop staat in het teken van zelf oefenen en ervaren, daardoor is de workshop toegankelijk voor nieuwe leerlingen maar ook voor mensen die al vaker yoga hebben gedaan. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen over kundalini yoga. We zouden het leuk vinden als je jouw vragen van te voren e-mailt zodat we hier onze ochtend op kunnen afstemmen.
De workshop wordt gegeven door Caroline en Sjors en vindt plaats op zaterdag 16 september van 9:30 tot 12:00 uur op de Sweelinckstraat 31 in Utrecht. Meld je aan via de email, je plek is gereserveerd na een bevestiging van ons. Je kunt je aanmelden via info@kundaliniutrecht.nl. De kosten van de workshop zijn 15,- euro. Je kunt dit contant meenemen of overmaken naar NL48INGB0651831008 t.n.v. S. Engels onder vermelding workshop 16 september. Graag tot dan.