Docenten

Met een team bestaande uit 3 ervaren Kundalini Yoga teachers delen we graag de meest impact volle variant van yoga met jou.  

Caroline (Gurusaran Kaur)

Caroline (Gurusaran Kaur)

gecertificeerd Level 1 & 2

Kundalini yoga is een fantastisch complete vorm van yoga. Het raakt me diep en geeft me ook een gevoel van blijheid en verbondenheid.

Ik vind het heerlijk om dit gevoel door te geven aan anderen in de hoop dat ze er net zo door geraakt worden.

Ik ben Level 1 en 2 gecertificeerd kundalini yoga teacher en geef les sinds 2011. Ik heb tevens het Kundalini Yoga  “healthy breast programma ” gevolgd en ben natuurvoedingsdeskundige. 

Sjors

Sjors

10 jaar leraar

Door de Kundalini Yoga – die 12 jaar geleden op m’n pad kwam- voel ik me krachtig en het geeft mij alle energie om mijn hart te openen.

Lesgeven geeft mij zoveel ontzag voor de magie die in een les plaats vindt. Met plezier deel ik dit pad in de vele mooie lessen die nog gaan komen.

Ik ben erkend Kundalini Yoga docent sinds 2010 en volgde mijn training bij Gurbatschan Singh, Hari Kaur en Sat Atma Khalsa.

Marieke (Sita Prem Kaur)

Marieke (Sita Prem Kaur)

gecertificeerd Level 1

Sinds dat ik kundalini yoga beoefen, ben ik op een diepere laag meer en meer in contact met mezelf en de ander. Kundalini yoga laat mij groeien, maakt me bewust en geeft me veel kracht, focus en plezier.
Het heeft zoveel diepgang en lagen wat dikwijls voor bijzondere ervaringen zorgt. Ik ben dankbaar dat ik deze oude yoga technieken en wijsheid met jou kan delen.

Sinds 2018 geef ik les. Met veel dank en in liefde naar mijn teachers Surjan Kaur, Guru Gian (kundalini coaching) en Sat Siri Kaur (level 1).

 

Wij zijn aangesloten bij beroepsverenigingen IKYTA (internationaal) en KYN (Nederland) en zijn KRI gecertificeerd

Love Kundalini YogA?

Ga ook de commitment aan en sluit een abonnement af

COPYRIGHT 2019 KUNDALINI YOGA UTRECHT | PRIVACY & COOKIE STATEMENT