Docenten

Met een team bestaande uit 3 ervaren Kundalini Yoga teachers delen we graag de meest impact volle variant van yoga met jou.  

Caroline (Gurusaran Kaur)

Caroline (Gurusaran Kaur)

gecertificeerd Level 1 & 2

Kundalini yoga is een fantastisch complete vorm van yoga. Het raakt me diep en geeft me ook een gevoel van blijheid en verbondenheid.

Ik vind het heerlijk om dit gevoel door te geven aan anderen in de hoop dat ze er net zo door geraakt worden. Ik ben Level 1 en 2 gecertificeerd kundalini yoga teacher en geef les sinds 2011. Ik heb tevens het Kundalini Yoga  “healthy breast programma ” gevolgd en ik ben orthomoleculaire darmtherapeut. Die ervaring gebruik ik al jaren lang in de groene week, een fantastisch programma in de lente om jezelf te resetten.

Sjors

Sjors

10 jaar leraar

Door de Kundalini Yoga – die 12 jaar geleden op m’n pad kwam- voel ik me krachtig en het geeft mij alle energie om mijn hart te openen.

Lesgeven geeft mij zoveel ontzag voor de magie die in een les plaats vindt. Met plezier deel ik dit pad in de vele mooie lessen die nog gaan komen.

Ik ben erkend Kundalini Yoga docent sinds 2010 en volgde mijn training bij Gurbatschan Singh, Hari Kaur en Sat Atma Khalsa.

Esther Lubberding

Esther Lubberding

gecertificeerd Level 1

Kundalini Yoga voelt voor mij als thuiskomen! Na vele yoga-omzwervingen werd ik enkele jaren geleden gegrepen door de bijzondere combinatie van mantra’s, pranayama’s, meditatie en dynamische yogahoudingen. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen mee kan doen en geef ik regelmatig opties voor aangepaste houdingen voor beginners.

Voor mij gaat Kundalini Yoga over bewustwording en luisteren naar je lijf. Vaardigheden die er in ons drukke bestaan vaak bij in schieten. Ik hoop dat Kundalini Yoga jou ook een energy boost kan geven en een start is voor een ontdekkingstocht naar jezelf.

Mijn favoriete Kundalini-sutra: Recognize that the other person is you.

Wij zijn aangesloten bij beroepsverenigingen IKYTA (internationaal) en KYN (Nederland) en zijn KRI gecertificeerd

Love Kundalini YogA?

Ga ook de commitment aan en sluit een abonnement af

COPYRIGHT 2019 KUNDALINI YOGA UTRECHT | PRIVACY & COOKIE STATEMENT