Docenten

Met een team bestaande uit 3 ervaren Kundalini Yoga teachers delen we graag de meest impact volle variant van yoga met jou.  

Caroline (Gurusaran Kaur)

Caroline (Gurusaran Kaur)

gecertificeerd Level 1 & 2

Kundalini yoga is een fantastisch complete vorm van yoga. Het raakt me diep en geeft me ook een gevoel van blijheid en verbondenheid.

Ik vind het heerlijk om dit gevoel door te geven aan anderen in de hoop dat ze er net zo door geraakt worden.

Ik ben Level 1 en 2 gecertificeerd kundalini yoga teacher en geef les sinds 2011. Ik heb tevens het Kundalini Yoga  “healthy breast programma ” gevolgd en ben natuurvoedingsdeskundige. 

Sjors

Sjors

10 jaar leraar

Door de Kundalini Yoga – die 12 jaar geleden op m’n pad kwam- voel ik me krachtig en het geeft mij alle energie om mijn hart te openen.

Lesgeven geeft mij zoveel ontzag voor de magie die in een les plaats vindt. Met plezier deel ik dit pad in de vele mooie lessen die nog gaan komen.

Ik ben erkend Kundalini Yoga docent sinds 2010 en volgde mijn training bij Gurbatschan Singh, Hari Kaur en Sat Atma Khalsa.

Karian (Akasha Sangeet Kaur)

Karian (Akasha Sangeet Kaur)

gecertificeerd Level 1

Kundalini Yoga helpt mij om nog meer met m’n ware zelf te verbinden en geeft me ruimte om te ademen door de waan van de dag heen. 

Door de jaren heen heb ik meerdere vormen van yoga en meditatie beoefend, maar het meest ben ik gegrepen door Kundalini Yoga.

Sinds april 2017 geef ik les. Heb de  Kundalini Yoga Teacher Training Level 1 bij Gurumarka afgerond en ben gecertificeerd Kundalini Yoga Coach.

Verder geef ik holistische adviezen voor je business & leven via Enter The Well

Wij zijn aangesloten bij beroepsverenigingen IKYTA (internationaal) en KYN (Nederland) en zijn KRI gecertificeerd

Love Kundalini YogA?

Ga ook de commitment aan en sluit een abonnement af

COPYRIGHT 2019 KUNDALINI YOGA UTRECHT | PRIVACY & COOKIE STATEMENT